Transport og parkering

Forside / Transport og parkering

Odense

Skolen på Blangstedgårdsvej 4 i Odense SØ ligger i gå-afstand fra Odense Letbane og tæt på flere buslinjer.

Parkering

Skolen i Odense har et stort parkeringsareal, hvor både gæster, medarbejdere og elever må parkere gratis.

Du skal benytte en afmærket parkeringsbås, når du parkerer din bil på Social- og Sundhedsskolen Fyns parkeringsarealer. Parkerer du din bil på brandveje, grønne arealer eller uden for afmærket båse, er det en ulovlig parkering, der resulterer i en kontrolafgift.

For brug af gæsteparkering og Ta'med-pladser foran skolen gælder det, at du med en korrekt indstillet parkeringsskive har 15 minutter til at komme ind i receptionen og registrere din parkering korrekt på den tablet, der står fremme. Med korrekt registreret parkering kan du parkere kl. 00.00-24.00.
 
For brug af pladser reserveret til el-biler gælder det, at parkering er tilladt i 4 timer med korrekt indstillet parkeringsskive.

Overtræder du parkeringsreglerne, som er skiltet ved alle parkeringsarealer, modtager du en kontrolafgift på 795 kr. inkl. Moms.

Parkeringsselskabet EUROPARK står for kontrol af parkeringsarealerne, og skulle du være uheldig at modtage en registreringsafgift, foregår al dialog om afgiften direkte med EUROPARK.

Parkering i Odense

Svendborg

Skolen på A P Møllers Vej 39 i Svendborg ligger i gå-afstand fra Svendborg Vest Station og tæt på flere buslinjer.

Skolen har tilknyttet et parkeringsareal til skolen, men der er også parkeringsmuligheder ved vores nabo, Erhvervsskolen og ved den nærliggende SG Hal på Ryttervej.

Middelfart

Skolen på Østre Hougvej 101 i Middelfart ligger i gå-afstand fra Middelfart Station og tæt på flere buslinjer.

Skolen deler parkeringsareal med HF&VUC Fyn og Middelfart Gymnasiet, og der bør derfor være rigeligt med pladser, uanset hvornår du er på skolen.

Copyright © 2024 Social og Sundhedsskolen Fyn. All Rights Reserved • PersondatapolitikTilgængelighedseklæringWhistleblowerordning

Søg
Skip to content