Skolen i Svendborg

Forside / Skolen i Svendborg

I Svendborg lægger vi vægt på fællesskabet, nærheden og pladsen til at udfolde dine drømme og ambitioner.

Social- og Sundhedsskolen Fyn i Svendborg har hjemme på A P Møllers Vej 39 i gåafstand fra Svendborg Vest station og tæt på flere buslinjer. Ved skolen er der gode muligheder for parkering af både bil og cykler.

Skolen er placeret tæt på grønne områder, tæt på vand og skov - og vi er gode til at udvide klasserummet herud. Indvendig fremstår skolen lys og luftig med flere fællesarealer og kroge til faglig fordybelse.

Vores skole er bygget i forlængelse af Svendborg Erhvervsskole HHX, HTX og Business, som vi deler kantine med. Du har dermed mulighed for at møde nye mennesker fra andre uddannelser og være en del af et spændende campusmiljø. Skolens gang- og fællesarealer er indrettet med sofagrupper og arbejdsrum, hvor du og dine kammerater kan mødes om gruppearbejde eller en frokost i jeres pause.

Skolen her flere veludstyrede faglokaler, hvor du kan fordybe dig i særlige område og forberede dig på den virkelighed, du skal møde i oplæringen. Vi har fx et rum, der er indrettet som en lejlighed beboet af en ældre borger, hvor du kan træne kommunikation og personlig pleje. Rummet byder også på en hospitalsstue, hvor du fx kan træne din injektionsteknik eller medicinhåndtering på en simulationsdukke.

I Svendborg sætter vi kreativiteten højt. Det gælder både i de projekter, skolens elever og underviser arbejder med - men også i skolens dagligdag. Vi har fx Omsorgsbandet, hvor musikalske elever sammen med en underviser spiller musik - både på skolen og til tider på byens plejecentre.

Skolen har et aktivt elevråd, som har en tydelig stemme og stor indflydelse på hverdagen på skolen. Vi prioriterer et sundt læringsmiljø, hvor der er gode muligheder for at prøve teorien af i praksis, og du møder dygtige og omsorgsfulde undervisere, der kan give dig den bedste start på din omsorgskarriere. Vi prioriterer positiv feedback højt i undervisningen, som du vil opleve som aktiv, praksisorienteret og afvekslende.

Social- og Sundhedsskolen Fyn har også elever fra de sydfynske øer, og kommer du med færgen fra Ærø, har du gode mulighed for at lave aftaler om studietid på færgen og tilrettelægge din skole og oplæring efter færgetider.

Uanset om du skal tage din ungdomsuddannelse hos os eller du er en moden brancheskifter, vil du opleve skolen i Svendborg som et sted med ro til fordybelse, udvikling og sparring på dine udfordringer og ideer.

Skoletiden på Social- og Sundhedsskolen Fyn er røgfri. Det betyder, at du ikke må ryge i din skoletid, uanset om du er på skolens område eller forlader det.

Copyright © 2024 Social og Sundhedsskolen Fyn. All Rights Reserved • PersondatapolitikTilgængelighedseklæringWhistleblowerordning

Søg
Skip to content