Læse- og specialvejledning

Forside / Oplæringen / Læse- og specialvejledning

BRUG FOR EN EKSTRA HÅND?

SPS står for Specialpædagogisk Støtte. SPS skal sikre, at du som studerende med en funktionsnedsættelse kan gennemføre din uddannelse på lige fod med alle andre.

SPS kan for eksempel hjælpe dig med at skabe et overblik over din uddannelse og med at strukturere dit lektiearbejde. Du kan også få hjælp til at opnå gode læsevaner og forståelsesstrategier.

Første skridt til at få støtte gennem SPS-ordningen er at kontakte en læse- og specialvejleder.

Læsevejledning

Oplever du udfordringer med at læse, skrive eller stave? Så kan vores læse- og specialvejledere hjælpe dig! Du kan læse mere om dine støttemuligheder på denne side.

Åben vejledning

Vi har åben vejledning i læse- og specialvejlederkontoret ved Hjerterummet hver mandag - fredag kl. 08.30-11.30, hvor du altid er velkommen til at henvende dig.

 

Støttemuligheder

Vi kan sætte dig i forbindelse med en SPS-vejleder allerede inden, du starter på din uddannelse. Kontakt os, og så hjælper vi dig videre.

Hvis du allerede er startet på din uddannelse, og gerne vil sættes i forbindelse med en SPS-vejleder, kan du henvende dig i skolens åbne vejledning. Her kan du også henvende dig med andre spørgsmål vedrørende fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.

Copyright © 2024 Social og Sundhedsskolen Fyn. All Rights Reserved • PersondatapolitikTilgængelighedseklæringWhistleblowerordning

Søg
Skip to content