Skolen i Middelfart

Forside / Skolen i Middelfart

På skolen i Middelfart har vi viljen til vækst. Vi er modige og kreative, og det vi ikke har i størrelse, har vi i engagement og nærvær.

Social- og Sundhedsskolen Fyn i Middelfart har hjemme på adressen Østre Hougvej 101.

Skolen er placeret i naturskønne omgivelser tæt på skov og vand. Bygningen deler vi med kursister og undervisere fra HF+VUC Fyn, og som tætteste nabo har vi Middelfart Gymnasium. Vi har gode parkeringsmuligheder, og bus og tog inden for gåafstand.

Allerede fra sommeren 2024 påbegynder vi byggeriet en ny SOSU-fløj, som vil give vores elever de bedste rammer for deres uddannelse. Her er der fokus på fleksible rammer, der kan give et dynamisk læringsmiljø med plads til både fællesskab, fordybelse og praksisnær undervisning.

I overgangsperioden frem til det nye byggeri står færdigt, har vi udover lokalerne i hovedbygningen også bygget en midlertidig fløj kun for Social- og Sundhedsskolen Fyns elever og ansatte. Her har vi undervisningslokaler med alle moderne bekvemmeligheder, ligesom vi har faglokaler til naturfag og simulation, der giver dig de bedste forudsætninger for at træne din faglighed. Selvom vi er en lille skole, har vi al udstyr og teknologi, der skal til for, at du kan klæde dig på til din fremtidige omsorgskarriere.

Som elev på skolen i Middelfart lærer du hurtigt de andre elever og undervisere at kende. Dels fordi vi ikke er så frygtelig mange, men også fordi vi i høj grad hylder fællesskabet og nærheden i vores dagligdag. Vi har et velfungerende fællesskab med HF+VUC Fyn, hvor vi laver sociale og faglige arrangementer for elever på tværs af uddannelserne. Vi arbejder på at styrke sammenholdet på tværs af uddannelserne, og vi håber, du som elev vil bidrage og være med til at skabe den gode stemning.

Skoletiden på Social- og Sundhedsskolen Fyn er røgfri. Det betyder, at du ikke må ryge i din skoletid, uanset om du er på skolens område eller forlader det.

 

Copyright © 2024 Social og Sundhedsskolen Fyn. All Rights Reserved • PersondatapolitikTilgængelighedseklæringWhistleblowerordning

Søg
Skip to content