Forside / Nyheder / SKOLEN / STX-student og SOSU-assistentelev
23.08.2023

STX-student og SOSU-assistentelev

Da Thorbjørn Lamberg Kræmmer blev STX-student var han en smule i tvivl om, hvad han skulle bruge sin nyerhvervede uddannelse til. Én ting var han dog sikker på; det skulle være noget med mennesker:

”I mit sabbatår arbejdede jeg som ufaglært hjemmehjælper, og det var jeg enormt glad for. Det var meget givende at arbejde med mennesker. Jeg kunne mærke, at når jeg kom hjem fra arbejde, så følte jeg mig meget tilfreds med min dag.”

SOSU-assistent med en gymnasial baggrund

Klip til nu, hvor Thorbjørn er halvandet år inde i sin uddannelse til social- og sundhedsassistent. Den gymnasiale baggrund ser han som en kæmpe fordel, og han bruger den hver dag:

”Som student kommer du med en stor portion viden og faglighed, og det er vigtigt at fortælle, at den langt fra er spildt. Den er nyttig teoretisk på skolen, når du har undervisning, men i høj grad også, når du er ude i oplæringen. Det har jeg selv mærket, for eksempel i samtaler med borgerne, hvor jeg trækker på min viden fra gymnasiet.”

Copyright © 2024 Social og Sundhedsskolen Fyn. All Rights Reserved • PersondatapolitikTilgængelighedseklæringWhistleblowerordning

Søg
Skip to content