Forside / Nyheder / SKOLEN / Jennie modtager Politikens Undervisnings- pris
21.08.2020

Jennie modtager Politikens Undervisnings- pris

Det var en tydeligt rørt Jennie, som i juni blev kåret til årets underviser i hovedkategorien ”erhvervsskoler”.

Her modtog hun store roser fra både ledelse og Politikens uddannelsesredaktør, der roste hende for hendes evne til at skabe et undervisningsmiljø, hvor eleverne er noget for andre. De påskønnede hende også for at skabe et læringsmiljø, som rummer både faglighed og dannelse af eleverne.

Det hele kulminerede i denne uge, hvor Jennie fik overrakt prisen ved et festligt arrangement i Politikens Hus i København, hvor der fra fagudvalget side også blev sendt anerkendende ord til Jennie.

Se overrækkelsestalen her

 

I Jennies takketale var det i høj grad eleverne, som fik det største tak.

”Mine elever er virkelig noget for mig. De har indstillet mig til den her pris og jeg er så rørt over det. Mine elever er modige og omsorgsfuld. De er stærke selvstændige individer, som ikke er bange for at give udtryk for deres meninger og holdninger. Jeg er så beæret over at få lov til at være deres underviser. Beæret over at være med på deres uddannelsesrejse, men mest af alt at være med på deres dannelsesrejse”, sagde Jennie, da hun modtog prisen som årets underviser i ”erhvervsskole”-kategorien.

Se Jennies takketale her

 

Om Politikens Undervisningspris

+  Politiken og Lundbeckfonden hylder hvert år de dygtigste lærere i Danmark

+  Lærerne kan indstilles til prisen af elever, forældre, rektorer og kolleger

+  Indstillingerne vurderes af to fagpaneler, der i fællesskab udvælger vinderne

Copyright © 2024 Social og Sundhedsskolen Fyn. All Rights Reserved • PersondatapolitikTilgængelighedseklæringWhistleblowerordning

Søg
Skip to content