Forside / Nyheder / SKOLEN / Fremtidens plejehjem: SOSU-elever fra Middelfart deler visioner med borgmestre
17.11.2023

Fremtidens plejehjem: SOSU-elever fra Middelfart deler visioner med borgmestre

Når du besøger plejehjem i fremtiden, skal du vænne dig til intelligente badeværelser, selvforsynende boligområder og meget mere natur. I hvert fald hvis du spørger Social- og Sundhedsskolen Fyns elever i Middelfart, der torsdag 16. november præsenterede deres visioner for fremtidens plejehjem for familie, kolleger og borgmestre.

Elever på Social- og Sundhedsskolen Fyns grundforløb 2 har netop afsluttet et projektforløb, hvor opgaven var at definere drømmeplejehjemmet. Et tværfagligt projekt i fagene Dansk, Naturfag og SOSU-fag. Torsdag kulminerede projektet med en storstilet fernisering på Østre Hougvej 101, hvor familie, kolleger, ledere og borgmestre var mødt op for at blive klogere på elevernes arbejde med fremtidens ideelle plejehjem.

– Projektet er et glimrende eksempel på, hvad vores elever lærer på grundforløb 2 på Social- og Sundhedsskolen Fyn. Her fokuserer vi netop på at udvikle elevernes innovative mindset, så de kommer ud og kan bidrage med mere end kvalitet i omsorgs- og relationsopgaverne. De kan også bidrage med nytænkning og kreative løsninger, fortæller direktør på Social- og Sundhedsskolen Fyn, Gunna Funder Hansen.

Og netop elevernes kreativitet og innovative tilgang til opgaven bemærkede borgmester i Assens, Søren Steen Andersen, også.

– Jeg synes det er spændende, hvordan eleverne har tænkt velfærd ind i bygningerne. Det er sådan noget personale, som er spændende at have på en arbejdsplads –og vi har i den grad brug for folk, som kan tænke nyt, sagde borgmester Søren Steen Andersen i forbindelse med sit besøg.

Copyright © 2024 Social og Sundhedsskolen Fyn. All Rights Reserved • PersondatapolitikTilgængelighedseklæringWhistleblowerordning

Søg
Skip to content