Forside / Nyheder / Ikke-kategoriseret / Flot fremmøde til FOA Fagdag
23.05.2024

Flot fremmøde til FOA Fagdag

Alle stole var i brug, da Social- og Sundhedsskolen Fyn var med til at sætte fokus på fremtidens ældrepleje til FOA Fagdag onsdag den 22. Maj.
Social- og Sundhedsskolen Fyn delte her erfaringer og viden omkring, hvordan social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenters faglighed allerede nu møder borgerforløb med øget kompleksitet, og hvilke kompetencer de skal tilegne sig, hvis de skal følge med fremtidens krav til ældreplejen.

“Vi skal som uddannelsesinstitution ruste medarbejderne til den virkelighed, de møder på arbejdsmarkedet – og det gør vi både på vores grunduddannelser og videreuddannelser. Vi er meget interesseret i at være i konstant dialog med vores samarbejdspartnere om, hvordan vi forbedre vores uddannelser. Når kompleksiteten konstant øges, skal vi som uddannelsesinstitution følge med og sikre, at uddannelserne fortsat har høj kvalitet og støtter op om det fremtidsperspektiv, vi uddanner til”, siger Social- og Sundhedsskolen Fyns uddannelseschef Charlotte Sigurdsson.

En af dagens oplægsholdere var udviklingskonsulent Anne Kirstine Flor, der fremlagde sin undersøgelse af social- og sundhedshjælperuddannelsens fremtidsperspektiver og de krav, fremtiden stiller til social- og sundhedshjælpere. Undersøgelsen er udarbejdet sammen med de 10 fynske kommuner og med deltagelse fra både chefer, ledere og social- og sundhedshjælpere.

“Det er utroligt relevant at drøfte resultaterne med dem, der er i centrum for mit arbejde, og som er i den hverdag, jeg har undersøgt. Det har en kæmpe værdi, for det viser en anerkendelse af den faglige stolthed, som social- og sundhedshjælperne har behov for, at vi understøtter”, siger Anne Kirstine Flor

Vil du vide mere om, hvordan du og dine medarbejdere kan bliver klar til fremtidens ældrepleje?

Se Social- og Sundhedsskolen Fyns uddannelsesudbud: https://sosufyn.dk/amu/

Copyright © 2024 Social og Sundhedsskolen Fyn. All Rights Reserved • PersondatapolitikTilgængelighedseklæringWhistleblowerordning

Søg
Skip to content