Forside / Nyheder / Ikke-kategoriseret / Et brag af en årsfest!
31.01.2023

Et brag af en årsfest!

Glimt fra årsfesten 2023

Der blev skålet i bobler og danset til god musik, da vi fredag den 27. januar fejrede alle de elever, der færdiggjorde deres uddannelser i 2022. Årsfesten startede med en dimissionshøjtidelighed, hvor borgmester Peter Rahbek Juel og sektorformand for FOA, Tanja Nielsen, holdt lykønskende taler for dimittenderne. Inden dørene blev åbnet for resten af skolens elever overrakte Social- og Sundhedsskolens direktør, Gunna Funder Hansen, et festskrift til alle dimittenderne.

Derefter blev årsfesten ellers skudt igang! DJ Harske Hubbi fyrede op under dansegulvet, der hurtigt var fyldt med dansende og glade elever. Dernæst fulgte festbandet Jonesy trop med et brag af en koncert.

Vi glæder os allerede til næste år, hvor vi igen skal fejre vores dygtige elever. Derfor har vi åbnet for tilmelding til årsfesten 2024 lige her.

I galleriet nedenfor kan du se en række billeder fra den festlige aften. Tak til alle elever og dimittender for en fantastisk årsfest 2023!

 

Copyright © 2024 Social og Sundhedsskolen Fyn. All Rights Reserved • PersondatapolitikTilgængelighedseklæringWhistleblowerordning

Søg
Skip to content