Forside / Konflikthåndtering i SOSU-arbejdet

Konflikthåndtering i SOSU-arbejdet

Kurset giver deltageren grundlæggende forståelse for konflikters opståen, udvikling, samt kompetencer til at håndtere og afslutte dem. Kurset omfatter relevante værdier og bestemmelser i serviceloven/sundhedsloven.

Målgruppe: Deltagere med jobfunktioner inden for social- og sundhedsområdet, der er ufaglærte eller har en erhvervsuddannelse. F.eks. social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, pædagogiske assistenter, pædagogmedhjælpere, plejere, portører, omsorgsmedhjælpere, værkstedsassistenter m.v.

Mål: I det daglige arbejde kan deltageren genkende og reagere ved tegn på konflikt ud fra viden om konflikters opståen, udvikling og afslutning. Endvidere kan deltageren medvirke til at forebygge konflikter med afsæt i viden om konflikttyper, egen rolle og forhold, der ansporer til konflikter. Ved hjælp af kendskab til grundlæggende konflikthåndteringsmetoder kan deltageren bidrage til, at konflikter håndteres og afsluttes professionelt på en konstruktiv og udviklende måde for borgere, patienter, pårørende og kolleger. Deltageren kan endvidere basere sit konflikthåndterende arbejde på servicelovens afsnit om brugerinddragelse eller sundhedslovens værdi om at sikre respekten for det enkelte menneske.

Som ledig vil dine muligheder for uddannelse afhænge af, om du er medlem af en a-kasse, om du allerede har en uddannelse, og hvor lang uddannelsen er.

Dine muligheder for uddannelse kan fx være 6 ugers jobrettet, erhvervsuddannelse på dagpenge og kurser under den regionale uddannelsespulje.

Se dine muligheder for at tage uddannelse som ledig.
https://www.voksenuddannelse.dk/kun-ledige

Når du som virksomhed indgår en aftale om efteruddannelse med en eller flere medarbejdere, har du mulighed for at søge økonomisk støtte, fx til dækning af løn og transport.

Støttemulighederne afhænger bl.a. af, hvilken type uddannelse dine medarbejdere deltager i og deres uddannelsesbaggrund.

Se mulighederne for økonomisk tilskud og støtte, når dine medarbejdere deltager i efteruddannelse.
https://www.voksenuddannelse.dk/okonomi

Voksne der deltager i efteruddannelse, kan have mulighed for at søge økonomisk støtte. Det kan være tilskud til deltagerbetaling, fx fra Omstillingsfonden eller kompetencefonde, og det kan være støtte til dækning af løntab, fx VEU-godtgørelse.

Dine muligheder for støtte afhænger af flere ting, bl.a. hvilken type uddannelse du ønsker at starte på, og om du allerede har en uddannelse.

Se dine muligheder for økonomisk tilskud og støtte, når du tager uddannelse for voksne.
https://www.voksenuddannelse.dk/okonomi

Kviknr.: 46144948241076

Konflikthåndtering i SOSU-arbejdet

26. nov. - 28. nov. | 3 dage
Blangstedgårdsvej 4
5220 Odense SØ
Ledige pladser
Pris: kr. 2202,-
Tilmeldingsfrist 25. okt. 2024
Tilmeldingsfristen er overskredet

Se andre tilbud

Kviknr.: 46144921251099

Vejleder for elever på DigiTech – Velfærdstek.

20. maj - 04. jun. | 4 dage
Blangstedgårdsvej 4
5220 Odense SØ
Ledige pladser
Kviknr.: 46144918251068

Samspil med mennesker med ændret adfærd og demens

30. apr. - 21. maj | 5 dage
Nydamsvej 1
5800 Nyborg
Få pladser tilbage
Kviknr.: 46144918251041

Medvirken til rehabilitering

30. apr. - 15. maj | 3 dage
Havnegade 118
5900
Ledige pladser
Kviknr.: 461449050525sshRKV

RKV for ansøgere med SSH baggrund – ikke på GF2

05. maj - 05. maj | 0.2 dage
Blangstedgårdsvej 4
5220 Odense SØ
Fuldt booket

Copyright © 2024 Social og Sundhedsskolen Fyn. All Rights Reserved • PersondatapolitikTilgængelighedseklæringWhistleblowerordning

Søg
Skip to content