Forside / Nyheder / Ikke-kategoriseret / Underviser Stina Davidsen-Nielsen er nomineret til Politikens Undervisningspris
14.04.2023

Underviser Stina Davidsen-Nielsen er nomineret til Politikens Undervisningspris

Stina Davidsen-Nielsen, underviser på Social- og Sundhedsskolen Fyn i Odense, er nomineret til Politikens Undervisningspris!
Det er vi meget stolte af. Nomineringen er en stor anerkendelse af Stinas kompetencer, professionelle som personlige.

”Stina er den mest positive og motiverende underviser jeg nogensinde har haft” og ”Stina har en fantastisk energi der smitter af på eleverne og gør undervisningen interaktiv og interessant,” er blot et lille udsnit af alle de rosende vendinger, som Stina beskrives med i indstillingerne.

I indstillingerne fremhæver de studerende især Stinas interaktive undervisningsform. For eksempel gør hun det lille kredsløb letforståeligt ved hjælp af bolde, reb, kurve og stofstykker. Stina er kreativ, og introducerer også sine elever for de nyeste velfærdsteknologier. Mangler hun noget, ja; så er hun kendt for at hækle det selv!

Vores direktør Gunna Funder Hansen hylder også Stina og nomineringen: ”Jeg er meget glad og stolt over, at så mange elever har valgt at indstille deres underviser, og at Stina er shortlistet til prisen.
Det er et kvalitetsstempel af den undervisning, vi bedriver og af den type, som virkelig betyder noget. Jeg synes også, Stinas nominering – lige som Jennies for nogle år siden – står stærkt, i lyset af at hun selv er uddannet SOSU-assistent. Det indikerer, at det betyder noget for eleverne, at de kan spejle sig i den praksisfaglighed, de skal ud til. Og at en erhvervsfaglig uddannelsesbaggrund også kan være afsæt for at blive en sej underviser, der skaber stærke og meningsfulde koblinger mellem teori og praksis i en undervisning af tårnhøj kvalitet. Det er virkelig forbilledligt, og jeg er vildt stolt.”

Stina selv går meget taknemmelig og ydmygt til nomineringen:
“Som underviser er min intention, at den enkelte studerende skal føle sig set, hørt og væsentlig. Hver dag. Nomineringen viser mig, at den intention når frem, og det betyder selvfølgelig helt vildt meget!”

Der er i alt 16 nominerede til Politikens Undervisningspris, som uddeles den 16. maj 2023 i Politikens Hus.

Copyright © 2024 Social og Sundhedsskolen Fyn. All Rights Reserved • PersondatapolitikTilgængelighedseklæringWhistleblowerordning

Søg
Skip to content