Forside / Nyheder / Konference / Spændende konference om fremtidens ældrepleje
29.01.2024

Spændende konference om fremtidens ældrepleje

Fremtidens ældrepleje. Mennesket først.

Konferencen Fremtidens Ældrepleje. Mennesket først. var en stor succes med et flot fremmøde og et stort engagement!

Her dagen efter er indtrykkene så småt ved at være fordøjet, og fra udviklingskonsulent Anne Kirstine Flor, som fremlagde sin undersøgelse af SOSU-hjælperuddannelsens fremtid, har det været en stor oplevelse at deltage:

“Jeg synes dagen bød på nogle meget spændende emner og oplægsholdere, og der var en super god energi i lokalet hele dagen igennem. Og så var det en stor oplevelse for mig at fremlægge min undersøgelse. Det bliver spændende at følge kommunernes arbejde med selvstyrende teams, og der så vigtigt at uddannelserne bare følge med!”.

Også Social- og Sundhedsskolen Fyns direktør, Gunna Funder Hansen, sidder tilbage med en rigtig god fornemmelse efter en veloverstået konference:

“Jeg er stolt over, at SOSU-skolerne kan levere en konference af det format. Med virkelig inspirerende oplæg fra såvel Holland som Haderslev, et sundt provokerende forskningsbaseret indlæg fra VIVE og lidt blik mod fremtidens ældre og kompetencebehov. Jeg håber og tror på, at en konference som denne kan være med til at give os nogle fælles forståelser af muligheder og udfordringer ved den aktuelle udvikling mod mere selvstyrende og tværfaglige team i ældreplejen. Og vi er som skoler virkelig opsatte på at være fremme i bussen med relevant kompetenceudvikling, der kan få det til at lykkes.”

Copyright © 2024 Social og Sundhedsskolen Fyn. All Rights Reserved • PersondatapolitikTilgængelighedseklæringWhistleblowerordning

Søg
Skip to content