Forside / Nyheder / Ikke-kategoriseret / Ny uddannelsesleder i Middelfart
01.03.2023

Ny uddannelsesleder i Middelfart

Social- og Sundhedsskolen Fyn står foran en spændende rejse, når de til april rykker ud af Teglgårdsparken og ind i nye rammer på Østre Hougvej, hvor de skal være i campusfællesskab med HF&VUC FYN. Nu har skolen også fået en ny leder ved roret i skikkelse af Tanja Holm.

Det er en kvinde med rig erfaring fra SOSU-verdenen, der fra 1. marts 2023 satte sig på lederkontoret på Social- og Sundhedsskolen Fyn i Middelfart. Tanja Holm kommer fra en 11 år lang ansættelse på Social- og sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens, hvor hun har arbejdet som konsulent, underviser og projektleder med særlig interesse inden for pædagogisk udvikling.

“Jeg har stor erfaring med kompetenceudvikling af undervisere, men mit arbejde har aldrig bragt mig helt ud i klasseværelserne. Det håber jeg, stillingen som uddannelsesleder vil give mig mulighed for, selvom jeg godt ved, der er en stor opgave, vi skal have klaret først”, siger Tanja Holm med et smil.

Ny adresse, ny bygning, nye naboer

Det er heller ikke en lille opgave, der ligger foran Tanja Holm og medarbejderne på SOSU-skolen i Middelfart. Fra den 1. april ligger skolens adresse på Østre Hougvej 101, der i forvejen huser HF&VUC Fyns skole i Middelfart. For at skabe de bedste rammer for nuværende og kommende elever på begge uddannelser, bygger Social- og Sundhedsskolen Fyn en ny tilbygning, hvor første spadestik tages i løbet af 2. halvår 2023.

“Man kan godt sige, at jeg bliver leder for en skole, der ikke står i sin færdige form endnu, og det bliver en spændende udfordring at lede processen, der skal bringe os godt på plads i de nye rammer. Der går jo noget tid, før den nye bygning står helt færdig, så det kommer især til at handle om tryghed i processen og forsøge at skabe de bedste forudsætninger for, at undervisere og elever får en god hverdag”, siger Tanja Holm.

Tanja Holm håber også, den nye adresse kan have en positiv indflydelse på rekrutteringen til SOSU-uddannelserne i Middelfart Kommune. Med Middelfart Gymnasium og HF&VUC FYN som naboer, er det især den unge målgruppe, de håber på at se flere af.

“Ingen tvivl om at vi håber, flere af områdets unge mennesker får øjnene op for SOSU-uddannelsernes mange muligheder – og vi vil arbejde hårdt for, at de kan tage deres uddannelse i et spændende og ungt miljø”, siger Tanja Holm.

 

Copyright © 2024 Social og Sundhedsskolen Fyn. All Rights Reserved • PersondatapolitikTilgængelighedseklæringWhistleblowerordning

Søg
Skip to content