Forside / Nyheder / SKOLEN / TOPMØDE: HVEM SKAL PASSE FARMOR?
07.09.2021

TOPMØDE: HVEM SKAL PASSE FARMOR?

Social- og Sundhedsskolen Fyn er sammen med Fyens Stiftstidende værter på topmødet “Hvem skal passe farmor”, som finder sted på vores skole i Odense mandag den 11. oktober kl. 14.00.

Topmødet tager udgangspunkt i manglen på hænder i ældreplejen og er kulminationen på et længere tema, Fyens Stiftstidende har kørt på området siden august. I løbet af perioden, flyttede Fyens Stiftstidende bl.a. deres redaktion ud på skolen, hvilket der er kommet flere spændende artikler ud af, som kan læses på www.fyens.dk/farmor.

Topmødet skydes i gang med et åbent hus, hvor alle interesserede er velkomne. Her kan du få en snak med vores elever og undervisere samt prøve forskellige velfærdsteknologier, som man arbejder med på vores uddannelser.

Vores vejledere står også klar, hvis du har spørgsmål til vores uddannelser. De kan bl.a. besvare dine spørgsmål til økonomi under uddannelse, eventuel forkortelse af uddannelsesforløbet og hvilke jobmuligheder du har efterfølgende.

Programmet byder også på paneldebatter med udgangspunkt i fremtiden for SOSU-faget. Her deltager et udvalg af fynske borgmestre, repræsentanter fra interesseorganisationer og ældreminister, Astrid Kragh.

Vi kårer også Fyns bedste SOSU, som er blevet fundet på baggrund af over 300 indstillinger indsendt til Fyens Stiftstidende.

Se det fulde program her.

Copyright © 2024 Social og Sundhedsskolen Fyn. All Rights Reserved • PersondatapolitikTilgængelighedseklæringWhistleblowerordning

Søg
Skip to content