Forside / Vejledning i forflytning

Vejledning i forflytning

Uddannelsen gør deltagerne i stand til på baggrund af analyse og vurdering af forflytninger at vejlede i forflytning, således at motivation til forandring og udvikling øges i den forflytningsmæssige praksis.

Målgruppe: Social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, pædagogiske assistenter eller ufaglærte, som har erfaring og viden om forflytning og enten varetager eller ønsker at varetage jobfunktionen med vejledning om forflytningsmæssig praksis. Enten inden for social- og sundhedsområdet eller det pædagogiske område, herunder voksenhandicapområdet.

Mål: Deltageren kan vejlede kolleger i forflytning. I den sammenhæng kan deltageren på baggrund af viden om forflytningens grundlæggende principper analysere og vurdere forflytninger samt borgerens ressourcer. Deltageren kan målrettet vejlede, formidle, undervise og instruere de forskellige målgrupper på arbejdspladsen. Deltageren kan således inspirere og motivere til udvikling af hensigtsmæssige forflytninger for at forebygge nedslidning og arbejdsskader. Deltageren kan medvirke til at skabe øget fokus på betydningen af den forflytningsmæssige praksis for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen. I det arbejde har deltageren forståelse for sin egen rolle i at inspirere til og skabe en god kultur for forflytningsmæssig praksis. Deltageren kan i det tværfaglige samarbejde medvirke til vurdering og implementering af hjælpemidler og indsamling af ny viden om forflytning. I det arbejde kan deltageren etablere og bruge faglige netværk til videndeling omkring forflytningsvejlederfunktionen.

Vejledning i forflytning

10. sep. - 19. sep. | 6 dage
A P Møllersvej 39
5700 Svendborg
25 pladser
Pris: kr. 4574,-
Tilmeldingsfrist 09. aug. 2024

Se andre tilbud

Praktikvejleder PAU- og SOSUelever, særlig indsats

27. aug. - 04. sep. | 5 dage
Blangstedgårdsvej 4
5220 Odense SØ
22 pladser

Oplæringsvejleder, pau- og sosu-elever

03. sep. - 20. sep. | 11 dage
Blangstedgårdsvej 4
5220 Odense SØ
26 pladser

Omsorg for personer med demens

28. aug. - 12. sep. | 5 dage
A P Møllersvej 39
5700 Svendborg
Fuldt booket

Arbejdet med ældre i eget hjem

10. sep. - 23. okt. | 5 dage
Blangstedgårdsvej 4
5220 Odense SØ
26 pladser

Copyright © 2024 Social og Sundhedsskolen Fyn. All Rights Reserved • PersondatapolitikTilgængelighedseklæringWhistleblowerordning

Søg
Skip to content