Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/sosufyn.dk/public_html/wp-content/themes/radoorco/header.php on line 24
Hvem vil du gøre en forskel for? - SOSU Fyn

Hvem vil du gøre en forskel for?

Tilmeld nyhedsbrev
Tak for din tilmelding

Har du lyst til at gøre en forskel for andre?

Så starter det med et grundforløb

Lige meget om du vil  gøre en forskel som SOSU-assistent, SOSU-hjælper eller tage EUX Velfærd, så starter du med et grundforløb. Kommer du direkte fra 9. eller 10. klasse, starter du på grundforløb 1. Når du har afsluttet de 20 uger på grundforløbet, vælger du, hvilken retning du vil gå.  Er det som SOSU-assistent, har du også muligheden for at kombinere din uddannelse med en studentereksamen.

 

Hvad kan jeg efter mit grundforløb?

SOSU-assistent

Som SOSU-assistent kommer du til at arbejde med bl.a. medicin, sygepleje og velfærdsteknologi. Samtidigt får du også kompetencer inden for omsorg og kommunikation. Som SOSU-assistent kan du arbejde inden for både ældreplejen, psykiatrien eller på hospitaler.

Læs mere om SOSU-assistent.

SOSU-hjælper

Som SOSU-hjælper bliver du især uddannet til at arbejde med ældre borgere. Under uddannelsen lærer du, hvordan du giver den rigtige omsorg og pleje, og du opbygger kompetencer inden for bl.a. ernæring og samarbejde. Som uddannet SOSU-hjælper arbejder du typisk i hjemmeplejen.

Læs mere om SOSU-hjælper.

EUX Velfærd

EUX velfærd er en kombination af SOSU-assistentuddannelsen og en gymnasial uddannelse. Du får med andre ord både en studentereksamen, der giver adgang til videregående uddannelser og en erhvervsuddannelse med spændende jobmuligheder. Du vælger med andre ord selv, om du vil ud at tjene penge med det samme, eller om du vil læse videre.

Læs mere om EUX Velfærd.

Tilmeld nyhedsbrev
Tak for din tilmelding