Social- og Sundhedsskolen Fyn sparker kampagne i gang!

Tilmeld nyhedsbrev
Tak for din tilmelding

Social- og Sundhedsskolen Fyn har haft rullet den røde løber ud på alle fire skoler, når elever, undervisere og samarbejdspartnere har været inviteret til premiere på skolens nye reklamefilm. Reklamefilmen er udgangspunktet for en kampagne for Social- og Sundhedsskolen Fyn med  fokus på at rekruttere flere elever til social- og sundhedsuddannelserne.

Flere skal vælge en uddannelse på Social- og Sundhedsskolen Fyn – og derfor skal vi alle være med til at fortælle de gode historier om vores fag. Det var budskabet fra direktør Mogens Kragh Andersen, der har budt elever, undervisere og samarbejdspartnere velkommen til kick-off på skolens nye kampagne til kick-off events på alle fire skoler. Kampagnen skal vise potentielle elever, at Social- og Sundhedsskolen Fyn byder på et spændende uddannelsesmiljø med høj faglighed og et solidt socialt fællesskab.

“Kampagnen skal give de unge og deres forældre en fornemmelse for den hverdag, de vil møde på vores skole. Vi har en høj faglighed, et højteknologisk læringsmiljø og du får stærke kompetencer, du kan bruge i arbejdet med mennesker. Men du får også en hverdag med kammerater og et sammenhold, som er helt unikt”, fortæller Mogens Kragh Andersen.

Elever, undervisere og samarbejdspartnere er blevet budt på saftevand og popcorn, så stemningen var sat til fremvisning af reklamefilmen. Men inden reklamefilmen blev vist, skulle nogle særlige elever hyldes på scenen. Social- og sundhedshjælperelev Tilde Mathiassen fra skolen i Svendborg, social- og sundhedsassistentelev Michelle Hausted fra skolen i Middelfart og pædagogisk assistentelev Tobias Nielsen medvirker i reklamefilmen, og for deres store indsats er de blevet belønnet med blomster, biografbilletter og chokolade.

Kampagnen vil køre på sociale medier, i biografer, busser og i Fitnessworld i løbet af oktober. Du kan se det korte reklamespot i videoen i toppen af siden.

Ny hjemmeside

Social- og Sundhedsskolen Fyn har i forbindelse med kampagnen givet deres hjemmeside en lille opfrisker. Håbet er, at især den enkle forside vil hjælpe flere potentielle elever og deres forældre med at finde svar på de spørgsmål, de kunne have omkring Social- og Sundhedsskolen Fyns uddannelser.

Derfor er der kommet fyldigere beskrivelser af uddannelserne, og der er kommet en hel ny fane med fokus på hverdagen på skolen:

“Vi har et super attraktivt læringsmiljø, hvor der er plads til fællesskab og faglig og personlig udvikling. Det skal vi blive bedre til at fortælle potentielle elever om. Derfor  vil vi i de kommende måneder fokusere på at lave flere små film sammen med vores elever, så vi kan få fortalt de gode historier, der gemmer sig ude på skolerne”, fortæller Mogens Kragh Andersen.

Tilmeld nyhedsbrev
Tak for din tilmelding