Spændende ny stilling i Efter- og videreuddannelse!

Tilmeld nyhedsbrev
Tak for din tilmelding

Har du høj faglig viden og stor erfaring fra arbejdet med mennesker med demens?

Er du en erfaren, levende og inspirerende formidler, og tør du bringe dig selv i spil? Så er du måske vores nye underviser på Social- og Sundhedsskolen Fyn.

Efter- og Videreuddannelsen på Social- og Sundhedsskolen Fyn har fået mange nye og spændende opgaver inden for demensspecialet. Vi søger derfor en fagligt stærk underviser, som kan give vores deltagere på AMU- og Akademiuddannelser den nyeste viden inden for demensfaglige indsatser på det pædagogiske og sundhedsfaglige felt.

I samarbejde med dine kolleger vil du som underviser i høj grad være med til at sætte retningen for vores tilbud og sikre det høje faglige niveau for fremtidens demensfaglige indsatser.

I det tætte samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere får du stor indflydelse på sammensætning af indhold, metode og formidling på vores uddannelser.

Derfor skal du være visionær, have fingeren på pulsen og vide, hvad der sker på dit fagområde. Du har også relevant uddannelse i demensspecialet og praktisk erfaring fra arbejdet med borgere ramt af demens. Du har pædagogisk videreuddannelse svarende til diplomniveau (PD) eller væsentlige dele af denne.

Du bliver en del af et fagligt fællesskab på højt niveau med dedikerede kolleger, der ligesom dig har en stærk faglig profil, erfaring, viden, og lyst til at dele den.

Din kommende arbejdsplads er desuden præget af et fantastisk kollegialt sammenhold, god trivsel og stor frihed i opgaveløsningen.

 

Ansættelse hurtigst muligt og senest 1. marts 2018.

Læs hele jobopslaget ved at klikke her!

Tilmeld nyhedsbrev
Tak for din tilmelding