Tilmeld nyhedsbrev
Tak for din tilmelding

Velkommen til skolens center for Innovation, Læring og Teknologi, der understøtter morgendagens læring.

I daglig tale kaldet ILT.

Hvad bruger vores elever os til?

For os handler det om at kigge fremad og se, hvordan vi kan udnytte de nyeste teknologier i vores undervisning, så elever på Social- og Sundhedsskolen FYN kan håndtere og udvikle på den teknologiske virkelighed, når de kommer ud på arbejdsmarkedet.
Det sker bl.a. ved at tænke ud af boksen – og det er vi gode til!

Fx kan du på alle vores skoler finde en flot grøn væg. Denne grønne væg kan vha. en iPad og en app blive til hvilken som helst baggrund på et billede eller i en video. Det har vi fx brugt i faget dansk, da et hold grundforløbselever arbejdede med læserbreve. I stedet for at skrive et læserbrev, afleverede eleverne i stedet en video, hvor de fremførte deres læserbrev foran en baggrund, som skulle understøtte deres budskab. Pludselig blev opgaven LIDT mere spændende – og resultatet blev meget anderledes!

Vi rækker ud over Social- og Sundhedsskolen FYNs grænser

I ILT er vi også en del af et internationalt fællesskab, hvor vi deler viden om innovation, teknologi og læring med skoler over hele verdenen. På den måde er vi i ILT med til at sikre, at eleverne på Social- og Sundhedsskolen FYNs uddannelser får adgang til nyeste viden og værktøjer inden for deres fag. Vi samarbejder også med virksomheder, når de skal udvikle nye produkter til vores faggrupper.

Det er også i ILT, at Social- og Sundhedsskolen FYNs aktiviteter i Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark er forankret.

Du kan læse mere om Videnscentret her

 

Hvad er ILT?
Hør Projektleder Jacob Sangild fortælle om Center for Innovation, Læring og Teknologi.