Os på SOSU Fyn

Tilmeld nyhedsbrev
Tak for din tilmelding

På Social- og Sundhedsskolen Fyn er mennesket i centrum – både på vores uddannelser og i livet på skolen.

Skolen har fire lokationer i henholdsvis Odense SV, Odense C, Svendborg og i Middelfart.

Uddannelser i livskvalitet

Vi plejer at sige, at vi har uddannelser i livskvalitet. Vores uddannelser giver dig nemlig ikke kun faglige kompetencer.

Du lærer også, hvordan du bliver dit eget vigtigste arbejdsredskab, og hvordan du kan gøre en positiv forskel for de mennesker, du skal arbejde med. Det er livskvalitet for både dig og for dem.

 

Social- og Sundhedsskolen Fyn udbyder tre uddannelser:

  • Social- og sundhedshjælper
  • Social- og sundhedsassistent
  • Pædagogisk assistent

Uddannelserne som social- og sundhedsassistent og pædagogisk assistent kan du tage som EUX. På EUX Velfærd får du både en erhvervsuddannelse og gymnasial uddannelse i ét hug.

Når uddannelsen er i hus og du kommer ud på arbejdsmarkedet, har vi en afdeling for efter- og videreuddannelse. Her kan du blive opkvalificeret med den nyeste viden inden for dit felt i form af kurser og akademiuddannelser.

Vores elever vil andre det godt

På vores skole møder du en bred sammensætning af elever fra hele Fyn, der gerne vil arbejde med mennesker. Ønsket om at gøre noget godt for andre er på mange måder det, der binder os sammen – og det kommer til udtryk i den måde, vi er sammen på.

Vi har stort fokus på at styrke det sociale sammenhold, så alle synes, at det er rart at komme i skole. Det sker både gennem fælles aktiviteter og ved at styrke samarbejde og samvær blandt eleverne.

SOSU Fyn