Vil du i gang med et grundforløb 2 til august?

Tilmeld nyhedsbrev
Tak for din tilmelding

Grundforløb 2

Grundforløb 2 er for dig, der har gennemført grundforløb 1 eller for dig, der afsluttede folkeskolen mere end 14 måneder før uddannelsesstart.

Når du ansøger om at blive optaget på grundforløb 2, vælger du også, om du vil læse til social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent, pædagogisk assistent. Indholdet på grundforløb 2 er derfor tilpasset til den uddannelse, du har valgt. Lige som på grundforløb 1 har du grundfag og erhvervsspecifikke fag, som forbereder dig på hovedforløbet på din uddannelse.

Arbejdsformen varierer, så du får både almindelig klasseundervisning og mulighed for at arbejde selvstændigt og  i grupper.

Ansøgning

Grundforløb 2 varer normalt 20 uger.

Vi har grundforløb 2 med opstart i januar og august. For uddannelsen social- og sundhedsassistent er der yderligere et grundforløb 2 med opstart i juni.

Vi har løbende optag på grundforløb 2 rettet mod social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent. Det betyder, at du kan ansøge om optagelse helt frem til grundforløbets opstart, så længe der er ledige pladser. Det er derfor en god ide at sende din ansøgning i god tid.

Hvis du er under 25 år, skal du ansøge på www.optagelse.dk (Åbner i nyt vindue)

Hvis du er over 25 år, skal du ansøge via skolens eget ansøgningsskema, som du finder ved at klikke her. (Åbner i nyt vindue)

Har du spørgsmål?

Vores vejlederteam står klar til at besvare alle dine spørgsmål omkring uddannelserne, deres opbygning og hvordan du bliver optaget på dem.

Du kan se, hvordan du kan kontakte vejlederne ved at klikke her 

Tilmeld nyhedsbrev
Tak for din tilmelding